Opinie o przedkładanych informacjach o przebiegu wykonania budżetu za pierwsze półrocze

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

Artykuły

Uchwała Nr S.O.VIII.422.45.20 w sprawie opinii o informacji o przebiegu wykonania budżetu Gminy Żabno za I półrocze 2020 roku

Uchwała Nr S.O.VIII.422.42.20 w sprawie opinii o informacji o przebiegu wykonania budżetu Gminy Wietrzychowice za I półrocze 2020 roku

Uchwała Nr S.O.VIII.422.37.20 w sprawie opinii o informacji o przebiegu wykonania budżetu Gminy Szczucin za I półrocze 2020 roku

Uchwała Nr S.O.IX.422.40.20 w sprawie opinii o informacji o przebiegu wykonania budżetu Gminy Gnojnik za I półrocze 2020 roku

Uchwała Nr S.O.IX.422.44.20 w sprawie opinii o informacji o przebiegu wykonania budżetu Gminy Lisia Góra za I półrocze 2020 roku

Uchwała Nr S.O.IX.422.43.20 w sprawie opinii o informacji o przebiegu wykonania budżetu Gminy Gręboszów za I półrocze 2020 roku

USO.I-422.46.20 - Opinia o przedłożonej informacji o przebiegu wykonania budżetu Związku Gmin Dorzecza Górnej Skawy - Świnna Poręba za I półrocze 2020 roku

USO.XIV-422.45.20 - Opinia o przedłożonej informacji o przebiegu wykonania budżetu Miasta Bukowno za I półrocze 2020 roku

USO.XIV-422.52.20 - Opinia o przedłożonej informacji o przebiegu wykonania budżetu Gminy Alwernia za I półrocze 2020 roku

USO.XIV-422.47.20 - Opinia o przedłożonej informacji o przebiegu wykonania budżetu Gminy Zawoja za I półrocze 2020 roku